top of page

  • Klik hier om meer te weten over het 6 weekse Breakthrough 1 - op - 1 coaching programma, (1,5 uur per week). En hoe het jou kan helpen van 'druk in je hoofd', keuze stress, onzekerheid naar een relaxt leven, met vertrouwen, helderheid en richting!

  • Op dit moment zijn er nog 5 plekken voor een Breakthrough Coaching traject.

 

Door mijn aanpak met vrouwen is het een leuk en effectief traject. Heel belangrijk: door mijn werkwijze ben ik steeds gericht op de toekomst en wat wél voor jou werkt.

 

Als je afscheid neemt van het oude negatieve ontstaat er ruimte voor het positieve en zal je dat als vanzelf terug zien in je dagelijkse leven!

Het is namelijk mijn missie om heel veel vrouwen te laten stralen, weer echt zichzelf te laten zijn. Maskers af te gooien op een veilige manier, zodat ze vanuit een krachtige kwetsbaarheid echt het leven kunnen leven, groeien, bloeien!

Leven met een Beautiful Mind!

Het ene moment ben je in een fijne stemming, een prettig gevoel en het andere moment is het weer compleet anders, negatief. Hoe kun je zelf beïnvloeden om heel vaak in een prettige staat te zijn. Ondanks wat er gebeurt in het leven waar je geen invloed op hebt? Zou je dat ook willen?

Beslissingen maken die jij wilt!

Persoonlijk Leiderschap is steeds weer keuzes maken, gebaseerd op wie je werkelijk bent en

waar jij aan wilt bouwen in je leven, jouw leven!

Is het ook spitsuur in je hoofd? Gaat het altijd maar door? Zit je met twijfels over welke keuze je nu moet maken? Ervaar je geen rust? 

Denk je vaak: is dit het nou? 

Marianne Kroezen helpt ambitieuze vrouwen om hun persoonlijk leiderschap weer terug te hebben. Meer rust te ervaren in het dagelijks leven en weer te genieten ipv te overleven.

 

We werken aan de negative stemmetjes waarmee je innerlijk het gesprek voedt,  welke onrust veroorzaken. Bijv. gevoelens als onzekerheid, niet goed genoeg voelen en controle verlies.

Na een traject van 6 weken, heb je weer meer zelfvertrouwen, helderheid en richting in je leven!

 

En weet je waar Marianne echt enthousiast van wordt?  Vrouwen die in hun eigen kracht staan, weer stralen in hun eigen leven en dat van hun omgeving! 

Boek een gratis gesprek  met Marianne om hier meer van te horen.

Life is a story! Make yours a bestseller!

bottom of page