top of page
Small Heading

Marianne is ondernemer in recreatie onroerend goed, en geen full-time coach. Ik vind het belangrijk om mijn bijdrage te geven aan de ontwikkeling van jongeren. 

 

Hierdoor heb ik geen winst oogmerk. Hoe fijn is dat! 

Wat ik van jou verwacht is motivatie en commitment. We komen dus tot een passende vergoeding. 

Hoe kan het toch, dat mensen die het zelfde meemaken, hier heel anders op reageren?’

deze vraag heeft me van jongs af aan getriggerd. Waarom is de ene mens zo blij, tevreden en oplossingsgericht en de ander het tegenovergestelde. We hebben niet altijd de keuze in de dingen die ons overkomen, maar hoe we daar mee dealen, is dat een keuze?

 

Hebben we daarin een keuze?

 

Wat zou ik willen? Hoe ziet dat er uit? Welk gevoel wil ik veel ervaren?

 

Deze vragen hebben mij altijd geïnspireerd om hier veel over te lezen en mijzelf vooral te trainen in mijn mindset. Het vaak te hebben over wat ik leuk vind, waar ik tegen aan loop en manieren te vinden om het leven te leven wat ik werkelijk wil. Het is een Way of Life geworden.

 

Om me heen hoor en zie ik echter andere geluiden. Veel mensen die niet tevreden zijn met het leven dat ze leven. Aan het overleven zijn. Het leven wat ze ooit hoopten te bereiken lijkt bij lange na niet op hoe het nu is, helaas.

En wat wil je dan wel? Weet je dat eigenlijk wel, echt? Hoe ziet dat leven er dan uit, zie je dat voor je? En als je daar dan aan denkt, welke beren staan er dan allemaal voor je op de weg? Welke beperkende gedachten komen dan meteen in je op? Welke gedachten spelen er bij jou, die niet helpend zijn bij hoe je je leven echt wilt leven?

Als we met elkaar gaan werken, inventariseren we die. Ik maak je er bewust van. En dan pakken we die aan, zodat ze je niet langer in de weg staan. Kun je je voorstellen wat er dan allemaal mogelijk is? Dan ontstaat er namelijk een enorme ruimte om weer écht te leven!

Ik hou er van mensen heel concreet echt een stap voorwaarts te laten maken.

 

En ik hou van het leven en ben heel dankbaar voor wat ik mag doen!

 

Leuk je te ontmoeten!

 

Lieve groet,

Marianne 

Privé
©AlexanderSporre_MARIANNE-18.jpg

Ramon is mijn grote liefde!

Quinten & Pétie

zijn onze kinderen.

Samen wonen we heerlijk

in Amsterdam! 

Herkomst

 

Als enige en middelste dochter van een ondernemersgezin met vijf kinderen ben ik opgegroeid in een liefdevolle familie in West-Friesland. Ik heb me altijd gesteund gevoeld door aan mijn beide zijden 2 broers te hebben. Het is de basis geweest om vol zelfvertrouwen op eigen benen in het leven te staan en vol energie vooruit te kunnen kijken. 

Professioneel

  • Registered Creatrix® Facilitator & Womans Transformologist®

  • gecertificeerd (familie) opstellingen begeleider / coach

  • NLP int. gecertificeerd trainer

  • MBTI Trainer/ coach

  • gecertificeerd Leefstijl coach

Anker 1
bottom of page