top of page
Small Heading

Hoe kan het toch, dat mensen die het zelfde meemaken, hier heel anders op reageren?’

deze vraag heeft me van jongs af aan getriggerd. Waarom is de ene mens zo blij, tevreden en oplossingsgericht en de ander het tegenovergestelde. We hebben niet altijd de keuze in de dingen die ons overkomen, maar hoe we daar mee dealen, is dat een keuze?

 

Hebben we daarin een keuze?

 

Wat zou ik willen? Hoe ziet dat er uit? Welk gevoel wil ik veel ervaren?

 

Deze vragen hebben mij altijd geïnspireerd om hier veel over te lezen en mijzelf vooral te trainen in mijn mindset. Het vaak te hebben over wat ik leuk vind, waar ik tegen aan loop en manieren te vinden om het leven te leven wat ik werkelijk wil. Het is een Way of Life geworden.

 

Om me heen hoor en zie ik echter andere geluiden. Veel mensen die niet tevreden zijn met het leven dat ze leven. Aan het overleven zijn. Het leven wat ze ooit hoopten te bereiken lijkt bij lange na niet op hoe het nu is, helaas.

En wat wil je dan wel? Weet je dat eigenlijk wel, echt? Hoe ziet dat leven er dan uit, zie je dat voor je? En als je daar dan aan denkt, welke beren staan er dan allemaal voor je op de weg? Welke beperkende gedachten komen dan meteen in je op? Welke gedachten spelen er bij jou, die niet helpend zijn bij hoe je je leven echt wilt leven?

Als we met elkaar gaan werken, inventariseren we die. Ik maak je er bewust van. En dan pakken we die aan, zodat ze je niet langer in de weg staan. Kun je je voorstellen wat er dan allemaal mogelijk is? Dan ontstaat er namelijk bij iedereen een enorme ruimte om weer écht te leven!

Ik hou er van mensen heel concreet echt een stap voorwaarts te laten maken.

 

En ik hou van het leven en ben heel dankbaar voor wat ik mag doen!

 

Leuk je te ontmoeten!

 

Lieve groet,

Marianne 

Energie - Vrijheid - Authentiek Openheid - Innovatief

Kernwaarden

 

Privé

Ramon is mijn grote liefde!

Quinten & Pétie

zijn onze kinderen.

Samen wonen we heerlijk

in Amsterdam! 

Herkomst

 

Als enige en middelste dochter van een ondernemersgezin met vijf kinderen ben ik opgegroeid in een liefdevolle familie in West-Friesland. Ik heb me altijd gesteund gevoeld door aan mijn beide zijden 2 broers te hebben. Het is de basis geweest om vol zelfvertrouwen op eigen benen in het leven te staan en vol energie vooruit te kunnen kijken. 

Professioneel

  • Registered Creatrix® Facilitator & Womans Transformologist®

  • (familie) opstellingen begeleider / coach

  • NLP int. gecertificeerd trainer

  • MBTI Trainer/ coach

Talenten

(strenghtfinder)

 

Iedereen heeft talenten, met al zijn voors - èn tegens;-) Als je je talenten ontwikkelt, veel gebruik maakt van de voordelen dan ontstaat er plezier en energie. Een bijkomend voordeel: het is heel relaxed, je doet waar je goed in bent!

 

Mijn top 5 talenten (volgens Strenghtfinder) zijn:
 
WOO - winning others over

Dit talent verklaart dat ik heel graag en makkelijk mensen ontmoet, echt ontmoet. Altijd nieuwsgierig ben naar de echte persoon. 

Er bestaan geen vreemden, alleen mensen die ik nog niet ken.

Communicatie

Of het nu in woorden is, schrijvend, in gebaren, het maakt mij niet uit. Het tot leven wekken van ideeën, producten, verhalen, personen, ervaringen is voor mij steeds weer een uitdaging. Verbale uitbeeldingen prikkelen de belangstelling, scherpen de blik en inspireren om tot daden over te gaan!

Actiegerichtheid

Door actie krijgen we dingen voor elkaar. Ik combineer doen, denken en ervaren. Just do it!

 

Maximalisatie

Altijd de intentie hebben om iets beter te maken. Iets of iemand! van een 7 een 9, van een 8 een 10! Het geeft energie om een sterk punt nog beter te maken!

Positivisme

Kenmerken van iemand met dit talent zijn: lacht graag, opgewekt humeur, aanstekelijke energie. Bij deze mensen is het glas altijd half vol! 

Ieder project is een nieuw avontuur, er is altijd leven in de brouwerij!

Mijn Leven 
Het leven leven zoals jij dat wilt! 
Al je tijd besteden aan datgene wat je belangrijk vindt. 

Om dat goed te kunnen, is het fijn te weten wat jij nou precies belangrijk vindt, wat je wilt bereiken, voelen en ervaren in het leven. 

 
Voor mij is dat als volgt:

 

Genieten met mijn gezin, familie en vrienden op mooie plekken op de wereld.

 

Inspireren en stimuleren van mensen zodat ze het leven leven zoals zij dat willen.

Ontwikkelen van lichaam en geest.

 

Aan projecten mijn bijdrage leveren naar succes.

Avontuurlijke nieuwe uitdagingen beleven.

 

 

 

bottom of page