top of page
The best project you’ll ever work on is you!

SCHRIJF JE NU IN VOOR HET BE THE BEST YOU-WEEKEND!

 

Hoe creëer jij de juiste balans in je leven? Hoe vul jij jouw rol als moeder in? Wat gaat er goed? En waar zijn er nog mogelijkheden tot verbetering?

 

Mom in Balance organiseert in samenwerking met SHE Performance een

2-daags Be the Best You- weekend. Een coaching en reflectie weekend waarin jij gaat werken aan jouw persoonlijke balans!

 

WHAT?

Tijdens dit weekend ga jij op een positieve manier kijken naar de mogelijkheden in plaats van de moeilijkheden bij het combineren van ‘work’, ‘family & friends’ en ‘personal’. Hoe neem jij de regie zelf in handen en creëer jij een sterke en energieke basis? Met praktische handvatten helpt Marianne Kroezen, personal coach, je bij het zetten van de eerste stappen vanuit motivatie, doel en actie om te kijken waar jouw prioriteit ligt en ga je actief werken aan jouw persoonlijke motivatieplan to Be the Best You!

Gedurende deze twee dagen ga jij met een kleine groep gelijkgestemde vrouwen actief de verdieping in en werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling, maar er is ook tijd voor ontspanning en plezier. Je verblijft in het Blooming Hotel in Bergen midden in de duinen waar je de zee kunt ruiken. Neem een duik in het zwembad, kom tot rust in de sauna of maak een wandeling over het strand. Daarnaast beginnen we beide ochtenden energiek met een Mom in Balance workout.

Je gaat naar huis met een duidelijk doel voor ogen waardoor je de juiste keuzes weet te maken en aan de slag gaat aan jouw persoonlijk motivatieplan.

 

The best project you’ll ever work on is you! Schrijf je nu in door op deze link te klikken

 

 

WHEN?

  • nieuw data volgen snel! najaar

     2018


WHAT?

  • 4 groepscoaching sessies

  • 2 uitdagende Mom in Balance workouts

  • Be the Best You-planner cadeau

  • een welkomstpakket per post thuisgestuurd 

  • 1 overnachting in het Blooming Hotel in Bergen incl. 1x ontbijt, 2x lunch, 1x diner

 

Ben jij Mom in Balance member? Ontvang dan nu €50,- korting

Schrijf je nu in door op deze link te klikken

Nieuw

bottom of page